102 PERSONES HAN PARTICIPAT A LA TRAVESSA TRANSFRONTERERA

L’última cursa del calendari del Cadí Circuit Fer, la Travessa Transfronterera, ha tingut lloc aquest cap de setmana, amb sortida a la Seu d’Urgell i arribada a Sant Julià de Lòria. L’esdeveniment ha programat dos recorreguts en aquesta novena edició.

Un total de 102 persones han participat enguany a la Travessa Transfronterera, que té lloc entre la Seu d’Urgell i Sant Julià de Lòria. A primera hora del matí els corredors de l’itinerari llarg, d’uns 21 quilòmetres, s’han trobat al Palau d’Esports de la capital alt urgellenca. Per la seva part, el recorregut curt, de 10 quilòmetres, ha fet la seva sortida des d’Arcavell.

Abans de cada sortida s’ha realitzat una explicació del recorregut i l’organització també ha ofert transport de motxilles fins a l’arribada, així com servei d’autobús per tornar a la Seu d’Urgell.
Una altra de les iniciatives per contribuir a la sostenibilitat és l’absència de gots de plàstic d’un sol ús i la cinta reutilitzable durant el recorregut de la cursa, que enguany celebra la novena edició.

L’esdeveniment ha estat l’última cita del Cadí Circuit Fer, que enguany ha programat onze curses.

Parlen al vídeo: DAVID VALLVÉ, DIRECTOR SERVEI ESPORTS AJUNTAMENT LA SEU D’URGELL