240 ALUMNES DE L’ALT URGELL PARTICIPEN A LA SETENA TROBADA DE GLOSA ESCOLAR

Més de dos-cents infants de centres educatius de tot l’Alt Urgell s’han agrupat aquest matí per celebrar la setena edició de la Trobada de glosa escolar, que ha tingut lloc a la Seu d’Urgell.

Uns dos-cents quaranta alumnes de nou centres educatius de la comarca s’han agrupat aquest matí a la Sala Sant Domènec, de la Seu d’Urgell, per celebrar la setena Trobada de glosa de l’Alt Urgell. L’acte, ha començat amb la presentació glosada de cada centre.

A través de les classes de música, durant el curs s’ha treballat amb els infants en la improvisació; l’elaboració de quartetes i versos; les rimes i les melodies dels garrotins, les nyacres, les corrandes del beget i la perdiueta.
En aquesta setena edició de la glosa escolar hi ha participat l’Institut Escola d’Oliana, l’Instiut La Valira de la Seu d’Urgell, l’Escola de Tuixent, l’Escola Sant Esteve d’Alàs, l’Escola de Castell-ciutat, l’Escola Arnau Mir del Pla de Sant Tirs i les escoles La Valira, Pau Claris i Mossen Albert Vives, de la Seu.

Aquest acte s’organitza pel Servei Educatiu de l’Alt Urgell – Cerdanya, amb el suport de l’Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Parlen al Vídeo:

LAIA ROSELL, PROFESSORA MÚSICA

PEP LIZANDRA, PROFESSOR MÚSICA