250 CICLISTES PARTICIPEN AL 3R GRAN PREMI DE CICLOCRÒS A LA SEU D’URGELL

250 ciclistes s’han trobat aquest diumenge a l’Horta del Valira, de la Seu d’Urgell, per disputar el 3r Gran Premi de Ciclocròs, emmarcat en la Copa Catalana de la modalitat. La prova ha comptat amb un circuit tècnic de 3,5 quilòmetres, de recorregut.

L’Horta del Valira, a la Seu d’Urgell, ha estat l’escenari del 3r Gran Premi de Ciclocròs, emmarcat dins la Copa Catalana d’aquesta modalitat. La cita ha agrupat uns 250 ciclistes, xifra que es manté com en les passades edicions de l’esdeveniment. Tot i que l’organització esperava arribar als 300 inscrits enguany, per l’augment de popularitat del ciclocròs, es mostren satisfets.

El circuit, amb una distància de 3,5 quilòmetres, ha estat dissenyant aprofitant el terreny herbat de la zona, fet que ha estat atractiu tant pels ciclistes, com pels espectadors.
Durant el diumenge s’han disputat les proves de tretze categories diferents, amb participants del 6 fins als 60 anys. Un dels moments més esperats ha estat la cursa de l’Elit Sub-23 masculina, on hi ha els esportistes de més nivell.
EMILI PÉREZ, PRESIDENT SPRINT CLUB ANDORRA
El ciclocròs és una modalitat amb molta tradició a Bèlgica o els Països Baixos, i que els últims anys ha anat a l’alça a Catalunya, amb l’organització de 16 curses durant la temporada.

Parlen al vídeo: EMILI PÉREZ, PRESIDENT SPRINT CLUB ANDORRA