411 PARTICIPANTS A LA CAMINADA DE CARENES D’ENGUANY

411 participants a la 14a edició de la Caminada de Carenes. Un esdeveniment on les persones participants transiten els 52km que hi ha entre el Pont de Suert i Tremp per camins de muntanya.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 14a edició de la Caminada de Carenes. Un esdeveniment on les persones participants transiten els 52km que hi ha entre el Pont de Suert i Tremp. Ho fan per camins de muntanya, en un circuit que està inclòs al registre de rutes de la Federació d’Excursionistes de Catalunya.

La caminada està organitzada pel Centre Excursionista de Tremp i per l’Ajuntament. Es poden recórrer tres distàncies, totes elles acabant a Tremp: pels més valents, hi ha els 52km des del Pont de Suert. També hi ha l’opció de caminar des d’Adons, 28km, o fer la Careneta des de Gurb, que són 9km. La darrera opció és la preferida per al públic familiar. 

Enguany han participat 411 persones, la majoria d’elles de Tremp i del Pont de Suert. Del total, només 90 s’han atrevit a fer la distància llarg. 

Els primers participants son els que la solen fer corrents, i comencen a arribar cap a quarts d’onze del matí a la línia de meta. Els més atrafegats arriben ja entrada la tarda. Tots i totes, això sí, amb un somriure i ganes d’arribar al dinar popular que l’organització els té preparat al Pavelló.

Parlen al vídeo: JAUME CATALAN. REGIDOR D’ESPORTS DE TREMP