600 CICLISTES ES DONEN CITA A LA 6a CATALUNYA BIKE RACE

Prop de 600 ciclistes participen des d'aquest divendres i fins diumenge a la 6a Catalunya Bike Race, que tornarà a recórre diversos municipis cerdans. La prova compta amb estapes, un total de 147 quilòmetres i 4.700 metres de desnivell, amb sortida i arribada a Puigcerdà i per primera vegada a Alp

Prop de 600 ciclistes participen des d'aquest divendres i fins diumenge a la 6a Catalunya Bike Race, que tornarà a recórre diversos municipis cerdans. Es tracta d'un prova de MTB inclosa en el calendari de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme. Tres estapes, un total de 147 quilòmetres i 4.700 metres de desnivell és el que hauran de suportar els participants, vinguts de diferents punts de Catalunya i de l'estat, així com França, Portugal, Països Baixos o Colòmbia.

Després de la primera sortida d'aquest divendres a la tarda des de Puigcerdà, dissabte serà el torn de la prova reina també amb sortida i arribada a Puigcerdà, i finalment diumenge serà Alp que per primera vegada acollirà una etapa de la Catalunya Bike Race.

La prova comptarà amb alguns dels millors ciclistes del panorama internacional, com el campió del món de XCM, Tiago Ferreira, el campió dels Països Baixos de XCM, Hans Becking o Ever Alejandro Gòmez, campió de Bolívia. Pel que fa al panorama nacional, hi haurà duel entre Ismael Ventura i Ismael Esteban.