9 PERSONES CONTRACTADES AL JUSSÀ A TRAVÉS DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

En el marc del programa Treball i formació, hi ha 9 persones treballant al consell comarcal del Pallars Jussà des del mes de maig i amb contractes d’un any de durada.

En el marc del programa Treball i formació, hi ha 9 persones treballant al consell comarcal del Pallars Jussà des del mes de maig i amb contractes d’un any de durada. Es tracta de persones que portaven temps en situació d’atur i actualment estan desenvolupant diverses tasques en els departaments de l’equipament comarcal.

Aquest programa facilita que les persones contractades es reciclin en els seus àmbits de feina o en coneguin de nous a través d’oferir-los un contracte laboral.

Aquest és el desè any en que el Consell implementa aquests tipus d’accions i ha permès treballar en diferents períodes a un total de 155 persones.
Les persones actualment contractades treballen en l’àmbit de serveis al carrer amb la brigada d’escombraries i en tasques forestals de suport als ajuntaments, i en oficines del propi consell així com a les biblioteques de Tremp i la Pobla de Segur.

Parlen al vídeo:

MARIA ROSA BORRELL, ADMINISTRATIVA

JOSEP ARDANUY, GERENT DEL C.C. DEL PALLARS JUSSÀ