ABSOLT L'ENCARREGAT D'UN CLUB NOCTURN DE L'ACUSACIÓ DE VIOLACIÓ D'UNA EXTREBALLADORA

L'Audiència de Girona ha absolt l'encarregat d'un club de nit de Puigcerdà que s'enfrontava a 9 anys de presó per l'acusació de violació a una extreballadora la matinada del 28 de maig del 2020. La sentència conclou que no hi ha "cap indici sòlid" que corrobori el relat de la víctima. Al judici, el processat va assegurar que va enganyar la víctima prometent-li que invertiria al seu negoci immobiliari perquè accedís a tenir sexe amb ell. El tribunal explicita que és una tesi que "ni exclou ni adopta" però que no és "irraonable" tenint en compte els indicis del cas. Per això, l'Audiència considera que no ha quedat acreditat que la víctima no consentís a l'hora de mantenir relacions sexuals amb el processat.

Segons la sentència, l'encarregat i l'extreballadora van quedar "per parlar sobre temes immobiliaris, activitat a la que la denunciant es dedicava aleshores" i afegeix que "almenys el processat, hi va anar amb la intenció de mantenir relacions sexuals".

Un cop al local, que en aquell moment estava tancat al públic, van mantenir relacions sexuals en una de les habitacions. El tribunal conclou que "no ha quedat acreditat que la víctima no consentís a mantenir les relacions sexuals" i que la noia ha incorregut en contradiccions importants al llarg del procediment. 

La sentència no és ferma i es pot recórrer interposant recurs al TSJC.