ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS I EDATS A LA FESTA MAJOR DE TREMP

Els actes de la festa major de Tremp segueixen amb activitats per a tots els gustos i edats. Precisament la tarda del dijous, diada festiva a Tremp en honor a la mare de déu de Valldeflors, ha estat una mostra de cultura popular amb activitats per a tots els públics.

Els actes de la festa major de Tremp segueixen amb activitats per a tots els gustos i edats. Precisament la tarda del dijous, diada festiva a Tremp en honor a la mare de déu de Valldeflors, ha estat una mostra de cultura popular amb activitats per a tots els públics. Des de sardanes fins titelles, un taller de castellers i el tradicional ball de tarda. A la nit ha estat el torn del jovent, amb la Nit de Penyes.

Aquest divendres, malgrat ser lectiu als centres docents, la tarda s’ha omplert d’activitats que han recuperat els carrers com abans de la pandèmia i han servit per escalfar motors per un cap de setmana ple d’actes.

Precisament el dissabte es recupera la Festa Entrepins amb el Tremprix i el dinar popular amb la paella gegant, espectacles, música i correfocs. Un munt de propostes que els focs artificials tancaran el diumenge.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR FESTES TREMP