AJUSTADA DERROTA DEL CADÍ LA SEU EN L’INICI DE LA LLIGA

El Cadí La Seu cau davant l’Spar Girona, amb un resultat ajustat de 77 a 80. La reacció de les urgellenques en la segona part, va decidir el partit en els últims minuts.

Octubre 8, 2024 - 21:22
Octubre 8, 2024 - 21:36

El Cadí La Seu ha donat el tret de sortida a la Lliga, amb el derbi català contra l’Spar Girona, al Palau d’Esports. La cita ha finalitzat amb una ajustada derrota, per a les blanc-i-blaves, per 77 a 80. Les rivals van dominar el joc en la primera part del partit i la diferència al marcador s’ampliava, amb més de deu punt d’avantatge.

El retorn a la pista va permetre les urgellenques igualar el partit, que es va decidir els últims minuts.

El Cadí La Seu ha anunciat aquesta setmana el reforç de la posició base, amb la incorporació de l’andalusa, Ainhoa Gervasini.

Parlen al vídeo: ISAAC FERNÁNDEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU