AL CICLE PARLEM DE FORMATGE D’ENGUANY S’APOSTA PER LA FORMACIÓ
La tretzena edició del cicle Parlem de Formatge comptarà amb set activitats que es duran a terme del 29 d’agost al 7 de desembre. Tal com han presentat aquest dilluns en roda de premsa, on també han destacat la vessant pedagògica d’enguany.
La tretzena edició del cicle Parlem de Formatge comptarà amb set activitats que es duran a terme del 29 d’agost al 7 de desembre. Tal com han presentat aquest dilluns en roda de premsa, on també han destacat la vessant pedagògica d’enguany, seguint la dinàmica dels darrers anys, amb diferents propostes de tallers d’elaboració.
Una de les novetats és la introducció d’un maridatge de vins i formatge, també es farà un taller d’elaboració de iogurts i mató, però, a més, es mantenen les activitats tradicionals i que sempre compten amb força assistència com les visites guiades i el tast comentat de formatges dels guanyadors de l’edició passada.
La idea és fer activitats al llarg de l’any, no només durant el cap de setmana de fira. Precisament el proper 29 d’agost començarà oficialment el cicle Parlem de Formatge 2024 amb un taller de Recuit i altres maneres d’aprofitar el xerigot a casa.
Parlen al vídeo:
ANNA LÓPEZ, RESPONSABLE DE L’ESPAI ERMENGOL
GEMMA TÓ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA LA SEU D’URGELL