ALUMNAT D’OLIANA CLOU UN PROJECTE INTERDISCIPLINARI AMB UN MUSICAL

Alumnat de l’Institut Escola d’Oliana clou un projecte interdisciplinari amb la representació del musical ‘Mamma Mia’, que ha comptat amb la implicació del centre, famílies i ajuntament.

L’alumnat de sisè de primària de l’Institut Escola d’Oliana interpreta el musical ‘Mamma Mia’, que clou un projecte iniciat fa dos anys, i que ha comptat amb la implicació de personal del centre educatiu, famílies i ajuntament. Després d’una primera representació de l’obra, que va esgotar les entrades, han decidit repetir.


El projecte va començar durant la pandèmia com una iniciativa interdisciplinària a l’aula, ja que la feien dins el grup bombolla, i ha implicat assignatures com la d’educació física o la d’anglès.
Des del centre educatiu volen que el projecte tingui continuïtat pels alumnes de l’últim curs de primària els següents anys, ja que aquest serveix per recollir diners pel viatge de final de curs.

La representació del musical tindrà lloc aquest diumenge, 22 de maig, a les 18h de la tarda al Pavelló Francesc Betriu, i comptarà amb l’actuació prèvia del grup de percussió Batokatú.

Parlen al Vídeo:

JOSEP TARRÉS, ALUMNE INSTITUT ESCOLA D’OLIANA

ESTER PLANA, ALUMNA INSTITUT ESCOLA D’OLIANA

LAIA COLELL, DIRECTORA INSTITUT ESCOLA D’OLIANA