APROVADA LA LLICÈNCIA PER CONSTRUIR UN NOU CENTRE COMERCIAL A LA SEU D’URGELL

La junta de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat la llicència per construir el primer, dels dos centres comercials, que es preveuen al sector Sud-1, on també s’hi ha d’ubicar el nou hospital comarcal.

La junta de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat la llicència per construir un dels dos centres comercials que es preveuen al sector Sud-1, on també s’hi ubicarà el nou hospital comarcal. Des de l’equip de govern asseguren que era un tràmit que ja feia mesos que tirava endavant i es veuen obligats a donar-hi continuïtat. 

Es preveu que les obres d’urbanització acabin entre l’abril i el maig de l’any vinent. A la zona s’hi preveu un segon centre comercial, que podria aconseguir la llicència d’obres en les següents setmanes. 

Des de l’equip de govern remarquen que aquest no és el seu model i que treballaran perquè no s’instal·lin més centres comercials a la ciutat. 

L’Ajuntament preveu actuacions per incentivar el comerç local i frenar, així, el nombre de locals buits al centre històric.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL