ARSÈGUEL MILLORA EL FERM AMB EMPEDRAT I PROJECTA UN NOU MIRADOR

La renovació del ferm en els principals carrers d’Arsèguel s’ha realitzat amb llosa perquè el poble no perdi l’encant. L’accés a la part baixa del nucli també s’ha asfaltat de nou i l’ajuntament acabarà de definir un projecte per construir-hi un mirador.

Arsèguel renova l’empedrat del carrer que connecta l’església amb l’ajuntament, a través d’un Pla Únic d’Obres de Catalunya, ja que la via estava malmesa per la sal que, a vegades, es tira durant l’hivern i pel pas de turismes i vehicles pesants. La última renovació del ferm va ser fa 40 anys i el carrer es trobava en mal estat. Les obres, que està previst que finalitzin en 10 dies, s’han decidit fer amb llosa per no perdre l’encant del municipi.

D’altra banda, l’accés a la part baixa del poble s’ha pogut condicionar, amb un ajut de la Diputació de Lleida. L’asfaltat nou arriba a una zona on actualment hi ha un petit pàrquing. L’ajuntament ja va construir fa un temps un mur i unes escales i ara estan acabant de definir un projecte per fer-hi un mirador.

El nou mirador d’Arsèguel tindria vistes al camí de Sant Ermengol i al Cadí.

Parlen al vídeo: ANTONI CASANOVAS, ALCALDE ARSÈGUEL