ATURADA DE TRACTORS AMB MOTIU DE LA FESTA DEL TRINXAT DE PUIGCERDÀ

Una cinquantena de tractors s'aturaran aquest dissabte durant unes hores a l'entorn del pavelló esportiu de Puigcerdà, on al vespre trindrà lloc la 27a Festa del Trinxat. Ramaders i agricultors de la comarca faran aquesta acció de protesta per sumar-se a les nombroses reivindicacions que ha fet el sector aquestes últimes setmanes.

Una cinquantena de tractors s'aturaran aquest dissabte durant unes hores a l'entorn del pavelló esportiu de Puigcerdà, on al vespre trindrà lloc la 27a Festa del Trinxat. Segons ha pogut saber aquest mitjà, a les sis de la tarda ramaders i agricultors de la comarca faran aquesta acció de protesta per sumar-se a les nombroses reivindicacions que ha fet el sector aquestes últimes setmanes. Els pagesos faran en aquest emplaçament una barbacoa i lliuraran un manifest a les autoritats locals. Des del consistori de Puigcerdà han explicat que el document es llegirà just a l'inici del sopar. 

Aquest divendres, s'ultimaven els preparatius per acollir la cita gastronòmica més concorreguda de la vila i la comarca. Ja s'han col·locat les taules i cadires per acollir el miler de comensals que assistiran al sopar i ara toca engalanar el recinte per a l'ocasió.

Des del l'Oficinad e Turisme de Puigcerdà han explicat que fa dies que s'han exhaurit tots els tiquets que es van posar a la venda i que la resposta ha estat molt bona. Concretament, Cuina Pirinenca i la resta de restauradors col·laboradors preparen menú per a 992 persones. 

Recordem que la principal novetat d'aquesta edició serà el concurs per escollir el millor trinxat de l'any. Cada restaurant presentarà el seu plat i un jurat popular puntuarà cada elaboració.