BALANÇ POSITIU DE LA FESTA MAJOR DE LA SEU AMB L’OBJECTIU DE FER CANVIS L’ANY VINENT

La Festa Major de la Seu d’Urgell tanca després de quatre dies de Festa Major amb un balanç positiu per part de l’Ajuntament, que ja treballa en possibles canvis per l’any vinent, com nous espais on fer activitats.

Una tarda cultural tanca la Festa Major de la Seu d’Urgell, amb concerts, sardanes i les obres de l’Escola de Teatre de la ciutat. Després de quatre dies, la capital alt urgellenca, ha tancat la programació amb una valoració positiva, des de l’Ajuntament, tot i que la pluja ha obligat a fer algun canvi com el Ball Cerdà, que no es va poder celebrar a Plaça Patalín. 

Des del consistori han volgut agrair la feina del personal i les entitats per fer possible la celebració de totes les activitats de la Festa Major i han explicat que la seva voluntat es buscar nous espais perquè les festes arribin a tota la ciutat i tinguin les menors afectacions possibles. 

La Festa Major de la Seu d’Urgell ha tancat amb el ball de fi de festa de La Principal de la Bisbal i l’última nit a l’Espai Casetes. 

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL