BELLVER JA ACULL L'OFICINA DEL DEPARTAMENT D'ACCIÓ CLIMÀTICA A LA COMARCA

Bellver de Cerdanya ja acull la nova Oficina del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DAAC), després del tancament definitiu de l'oficina a Puigcerdà. les noves dependències s'han posat en funcionament a Talló.

Bellver de Cerdanya ja acull la nova Oficina del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DAAC), després del tancament definitiu de l'oficina a Puigcerdà. Concretament, les noves dependències s'han posat en funcionament a Talló. Des de l'ajuntament de Bellver s'han mostrat molt satisfets de poder acollir el servei.

Fins aquesta setmana, l'Oficina del departament estava situada al carrer de la Perxa de Puigcerdà, unes instal·lacions que havien quedat obsoletes. Des del 2016, l'ajuntament puigcerdanenc preveia ubicar-la a l'antic Punt Cat, a  , després de remodelar l'espai. Finalment, però, el departament ha decidit traslladar l'Oficina central a Talló, la qual ja obria dos dies a la setmana, i tancar definitivament la de Puigcerdà, pel retard en el compromís de trobar unes noves instal·lacions.

Recordem que fa només uns dies el Consell Comarcal de Cerdanya i l'ajuntament de la capital cerdana reclamaven que no es tanqués l'oficina del departament a Puigcerdà, ja que, segons creuen, perjudicaria a una part important dels ramaders de la vall.

El fet d'estar situats al mig de la comarca i de que la majoria dels treballadors són de la zona, han estat dos motius més pequè el departament hagi pres aquesta desició, segons creuen des de l'ajuntament de Bellver. A més, en un futur, el departament preveu l'oficina a l'actual edifici dels Agents Rurals, ubicada al municipi.

Parlen al vídeo: LAIA SERRA, ALCALDESSA DE BELLVER DE CERDANYA