BELLVER PROJECTARÀ CINEMA INFANTIL EN CATALÀ UN DIUMENGE AL MES

Bellver de Cerdanya projectarà cinema infantil en català una vegada al mes. L'ajuntament s'ha adherit al programa Cinexic d'Òmnium Cultural, el qual té per objectiu crear un circuit de sales arreu del territori amb una programació estable de pel·lícules infantils en català per tota la família. Aquesta oferta se suma a la programació de Cinema del Cicle Gaudí que es fa a Bellver per tercer any consecutiu i que projecta pel·lícules de primer nivell també un diumenge al mes.

La primera pel·lícula infantil que es projectarà serà 'Ratolins i guineus'. Serà aquest diumenge 21 de gener a les 16h, a la Sala del teatre del Centre Cívic ‘Escoles velles’. Seguidament, a les 18h, es farà la projecció de 'Creatura' del Cicle Gaudí. 

El preu de l'entrada per a la sessió familiar són dos euros per a les persones majors de 5 anys, mentre que la sessió d'adults té un preu de tres euros. 

Des de l'ajuntament de Bellver aposten per oferir cinema al municipi i a la comarca, en un moment en que moltes sales han de tancar per falta de públic. 

En total, Cinexic projectarà vuit pel·lícules a l'any d'octubre a maig, mentre que el cicle Gaudí en seran deu, de setembre a juny.

Parlen al vídeo: JUDIT TRUBAT, REGIDORA DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT DE BELLVER DECERDANYA