BOLVIR CONSTRUIRÀ VUIT HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL

L'ajuntament de Bolvir construirà vuit habitatges de protecció oficial en una parcel·la a tocar de l'escola i del poliesportiu. De fet, es tracta de la primera fase d'un projecte que preveu aixecar una trentena d'habitatges: 20 de protecció oficial i 10 de preu taxat.

L'ajuntament de Bolvir construirà vuit habitatges de protecció oficial en una parcel·la ubicada al Carrer Torrent dels Agustins, a tocar de l'escola i del poliesportiu. Seran habitatges de 90 metres quadrats, amb tres dormitoris, dos banys, aparcament, traster i jardí comunitari. De fet, es tracta de la primera fase d'un projecte que preveu aixecar una trentena d'habitatges.

Així, doncs, el consistori ja disposa d'un percentatge econòmic important per fer front a la seva construcció. D'altra banda, ha sol·licitat finançament a través d'una subvenció, al Departament d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Des de l'Ajuntament han indicat que es tracta d'una parcel·la amb bones condicions d'assolellament i ben comunicada amb els principals equipaments de Bolvir. A més, han explicat que els habitatges estaran integrats amb l'entorn.

L'equip de govern confia en iniciar les obres durant el primer semestre del 2024.

Parlen al vídeo:  ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR