BOLVIR OMPLE D'ACTES LA SEVA FESTA MAJOR

Bolvir ha celebrat aquest dimecres el dia central de la Festa Major de Sant Isidre. Les actes festius, adreçats a tots els públics, van començar el cap de setmana

Bolvir ha celebrat aquest dimecres el dia central de la Festa Major, coincidint amb Sant Isidre. Els actes van començar el cap de setmana amb activitats per a tots els públics, com ara inflables i una actuació infantil per als més menuts, actuació musical, discjòquei o la inauguració de l'exposició “Gaudi-r de la natura” a l'Espai Ceretània. Aquest 15 de maig, els veïns i veïnes han participat a la tradicional processó, la missa solemne a l'església de Santa Cecília i la ballada de sardanes a la plaça Sant Isidre. Al migdia ha tingut lloc un dinar popular per a 230 persones i concert i ball de tarda, que ha tancat els actes de la festa major d'enguany. Des de l'Ajuntament s'han mostrat satisfets de la participació.

A més de Bolvir, aquest dimecres Guils de Cerdanya també ha celebrat la seva festa major, amb processó, missa, dinar popular, màgia i ball.

Parlen al vídeo:  ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR