BONA ACOLLIDA DE LA 12a FIRA D’OFICIS I MENESTRALS DE RIALP

La dotzena edició de la Fira d’Oficis i Menestrals de Rialp ha tingut una bona acollida, tot i que finalment, s’ha ubicat al pavelló municipal per la previsió de mal temps, els visitants no s’han fet enrere i han vingut a passar el dia.

La dotzena edició de la Fira d’Oficis i Menestrals de Rialp ha tingut una bona acollida, tot i que finalment, s’ha ubicat al pavelló municipal per la previsió de mal temps, els visitants no s’han fet enrere i han vingut a passar el dia. En aquesta ocasió, el tema central ha estat la llet.

S’ha pogut veure demostracions d’oficis com el bufador de vidre, el forjador, el llauner o la filadora. I s’han fet tallers per posar en valor aquests oficis.

La programació de la fira enguany ha començat el dissabte a la tarda amb el lliurament de la copa als campions de lliga de la categoria benjamins i ha seguit amb propostes musicals per al jovent.

Des del consistori han posat en valor la implicació de veïns i veïnes en l’organització de l’esdeveniment i han avançat que el tema central per a l’any vinent podria ser les fondes i la gastronomia.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP