CENTRES EDUCATIUS DE L’ALT URGELL IMPULSEN UNA JORNADA D’ESTUDIS POST-OBLIGATORIS

La Sala Sant Domènec, de la Seu d’Urgell, acollirà la primera jornada d’estudis post-obligatoris. La proposta ha estat impulsada per diferents centres educatius de l’Alt Urgell per donar a conèixer l’oferta formativa de la comarca.

Diferents centre educatius de l’Alt Urgell han impulsat una Jornada d’estudis post-obligatoris per donar a conèixer l’oferta educativa de la comarca. La proposta tindrà lloc el dia 2 de març, a la Sala Sant Domènec, de la Seu d’Urgell, amb una fira oberta a joves i famílies. 

Durant l’acte es vol difondre les diferents famílies professionals que es poden cursar a l’Alt Urgell, des de batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, i estudis d’idiomes. D’altra banda, també es vol realçar l’oferta educativa del territori. 

La fira començarà a les 10h del matí i cada centre educatiu presentarà la seva formació. L’equipament tancarà a les 15h de la tarda i tornarà a obrir a dos quarts de cinc, fins a dos quarts de set. 

La iniciativa tancarà amb una taula rodona, a les set de la tarda, adreçada a joves, famílies i empreses del territori, per conèixer experiències i resoldre dubtes. L’acte acabarà amb una cloenda institucional. 

La jornada s’organitza amb el suport de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell – Cerdanya, l’ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.