CERDANYA VIURÀ UN ESTIU PLE DE MÚSICA

Cerdanya viurà un estiu ple de propostes musicals més, fins i tot, que abans de la pandèmia. AQUEST DIJOUS LLÍVIA I PUIGCERDÀ HAN PRESENTAT EL CARTELL DEL 6È FESTIVAL DE MÚSICA DE CERDANYA, QUE COMPTARÀ AMB 9 CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICA, JAZZ, GOSPEL I POP ROCK

Cerdanya viurà un estiu ple de propostes musicals més, fins i tot, que abans de la pandèmia. A banda dels grans festivals que acolliran Llívia i Puigcerdà, el Cerdanya Músic Fest i el Summerfest Cerdanya respectivament, les dues viles impulsen conjuntament el 6è Festival de Música de Cerdanya. Aquest tindrà lloc del 5 al 27 d'agost i comptarà amb un total de nou concerts, cinc a Puigcerdà i quatre a Llívia.

Es tracta d'un festival 'eclèctic' que aposta per la música simfònica de gran format i que en les darreres edicions s'ha obert també al jazz, gòspel o a la música pop rock per atraure nous públics.

Així, doncs, els cerdans i els que optin per visitar la comarca a l'estiu comptaran, doncs, amb una àmplia oferta musical, especialment a l'agost

El Festival de Música de Cerdanya arrancarà a Puigcerdà amb “The Gospel viu Choir”. El 10 d’agost serà el torn d’Elena Gadel i Marta Robles a Llívia i l’endemà, el dia 11 d’agost l’orquestra “GIO Symphonia” oferirà, també a Llívia, la serenata per a una nit d’estiu de Mozart. El 12 d’agost els concerts simfònics es traslladen a Puigcerdà de la mà de la “Simfònica del Vallès” que, acompanyada del “Cor de Cambra del palau de la Música Catalana” i el “Cor de Cambra de la Diputació de Girona”, interpretaran la Novena Simfonia de Beethoven. El dia 15 la “Simfònica del Vallès”, acompanyada en aquesta ocasió per Judith Jáuregui oferirà a Llívia el Concert per a Piano nº1 de Chopin.

El dia 20 d’agost, i per primera vegada dins del festival, s’ha programat un concert simfònic a Puigcerdà adreçat al públic familiar, on partint de l’humor, l’ “Ortemis Orchestra” acostarà la música clàssica als més menuts. També el 20, la “Simfònica del Vallès” tornarà a Puigcerdà per interpretar la “Rhapsody in blue”.

La recta final del festival estarà dedicada a la música pop-rock amb l’actuació a Puigcerdà de Miki Núñez el 26 d’agost i amb un homenatge a Lluís Llach de la mà de Neus Mar a Llívia el dia 27.

Tres dels nou concerts seran gratuïts i la resta tenen preus a partir de 4 euros. Les entrades ja es poden adquirir a codetickets.com i a les Oficines de Turisme de Puigcerdà i Llívia.

Parlen al Vídeo:

ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ