COMENCEN LES PREPARACIONS PER CELEBRAR EL CARNAVAL A L’ALT URGELL

La Seu d’Urgell obra demà el termini d’inscripcions per participar a la rua de Carnaval, que tindrà lloc el 18 de febrer, a les cinc de la tarda. D’altra banda, Oliana també ha donat a conèixer la programació de la festivitat, del 20 al 22 de febrer.

Aquest dimarts, 31 de gener, s’obren les inscripcions per participar a la rua de Carnaval, de la Seu d’Urgell. Fins l’11 de febrer es pot formalitzar la participació a l’esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte, 18 de febrer. El concurs de disfresses repartirà premis per a tres categories: la colla infantil, la colla d’adults i la colla xica. 

Els guardons dels diferents col·lectius van des dels 75 euros fins als 200 euros; a excepció de la categoria de colla xica, que repartirà un únic premi. El jurat valorarà la qualitat de la disfressa, l’originalitat, la carrossa i la posada en escena. 

El dissabte, 18 de febrer, les colles es concentraran a la plaça de les Monges i a l’avinguda de Garriga i Massó. La rua començarà a les cinc de la tarda. 

D’altra banda, Oliana també ha donat a conèixer la programació de carnaval, que s’iniciarà el dilluns, 20 de febrer, amb una cercavila i concurs de disfresses. L’endemà es durà a terme el dinar popular, que enguany torna al pavelló Francesc Betriu, i la programació tancarà amb la cremada del Rei o Reina Carnestoltes.