CRIDA A PARTICIPAR A LES VI JORNADES D'ESTUDIS COMARCALS

L'Arxiu Comarcal de Cerdanya, el Grup de Recerca i el Consell Comarcal han convocat la sisena edició de les Jornades d'Estudis Comarcals, que es celebraran el 5 d'octubre al Museu Cerdà de Puigcerdà. Els seus organitzadors fan una crida a la participació

L'Arxiu Comarcal de Cerdanya, el Grup de Recerca i el Consell Comarcal han convocat la sisena edició de les Jornades d'Estudis Comarcals, que es celebraran el 5 d'octubre al Museu Cerdà de Puigcerdà. Es tracta d'unes jornades de periodicitat biennal que pretenen fomentar la recerca científica creant un espai de trobada i intercanvi per a totes aquelles persones que fan investigació sobre la comarca.

Així, doncs, els seus organitzadors fan una crida a la participació a través de la presentació de comunicacions que poden ser de qualsevol temàtica, tant de l'àmbit de les humanitats com el de les ciències socials.

Per participar a les jornades cal enviar un resum del treball de recerca abans del dia 15 d'agost de  a l’adreça grup@recercacerdanya.org. 

Les comunicacions es presentaran en blocs segons l’àmbit científic. Les intervencions tindran una durada d’entre 10 i 15 minuts i es reservarà un espai de temps per al debat al final de cada bloc.

L’èxit d’assistència de les cinc darreres edicions, amb una vuitantena de persones en cada ocasió, indica que la recerca sobre Cerdanya és ben viva i que els investigadors aprofiten l’existència d’aquesta plataforma per a la difusió dels seus treballs.

Posteriorment els investigadors hauran d'enviar el seu article que serà publicat l'any vinent al cinquè número de la revista ERA. A més, el contingut de les jornades es podrà veure després en línia.