DAS COMENÇA A REHABILITAR L'ESGLÉSIA DE ST LLORENÇ PER PODER-LA REOBRIR

DAS COMENÇA A REHABILITAR L'ESGLÉSIA PARROQUIAL DE ST LLORENÇ. FA MÉS DE 3 ANYS QUE ES TROBA TANCADA PER PROBEMES ESCTRUCTURALS.

Ja han començat els treballs de rehabilitació de l'església parroquial de Sant Llorenç de Das. Es tracta d'una actuació urgent per poder consolidar l'estructura, la qual presenta diverses esquerdes i parts molt debilitades, especialmemt la coberta. De fet, fa més de tres anys que l'església està tancada al públic. Ara, però, l'ajuntament ha arribat a un acord amb el Bisbat d'Urgell per poder tirar endavant les obres.

La primera fase de la rehabilitació té un cost de 135.000 euros, dels quals l'ajuntament n'aportarà uns 50.000 i el Bisbat d'Urgell uns 85.000. Des del consistori confien en poder reobrir ben aviat el temple, ja que és un dels atractius del municipi.

Pel que fa al projecte de construcció de dos habitatges socials a l'antiga rectoria de Das, l'ajuntament en prepara la licitació per poder iniciar els treballs. També preveu acollir-se en alguna subvenció.

Parlen al vídeo: ENRIC LAGUARDA, ALCALDE DE DAS