DESCOBERTA DE LA GEOLOGIA DE L’ALT URGELL A TRAVÉS DE DOS CURSETS A COLL DE NARGÓ

Coll de Nargó celebra aquestes setmanes dos cursets amb visites i excursions a diferents punts de la comarca per aprendre sobre geologia i descobrir construccions romàniques.

Coll de Nargó acull aquestes setmanes dos cursets sobre geologia, el primer d’ells que ha començat aquest dilluns amb la rebuda dels participants, integra també visites a diferents construccions romàniques, dins la seva programació fins el divendres, 26 d’agost.

Les diferents excursions que es realitzen durant el curs comencen cada dia, a les 9h del matí, davant l’ajuntament de Coll de Nargó. On qualsevol persona hi pot assistir i apuntar-se al moment. Durant la setmana es visitaran diferents punts com els pontarrons, el mirador de la Trava o els carrers d’Arsèguel.
D’altra banda, a partir del 29 d’agost i fins el 2 de setembre, tindrà lloc un curs dedicat exclusivament a la geologia on es visitaran zones com la del Boumort o Boixols.

Els dos cursets són organitzats pel SigmaDOT, la Societat internacional de geologia i mineria per al desenvolupament i gestió del territori, i el Museu de Geologia de la UPC.

Parlen al vídeo: JOSEP PERALBA, GEÒLEG I PRESIDENT ASSOCIACIÓ AMICS DINOSAURES ALT URGELL