DICTATS EN PARELLA A L’ALT URGELL

El concurs de Dictats Plurilingües ha celebrat la vuitena edició, amb uns 140 participants d’entre primer i tercer curs de secundària, d’instituts de la Seu d’Urgell i Olian

Uns 140 alumnes d’entre primer i tercer curs de secundària de l’Alt Urgell han participat en el concurs de Dictats Plurilingües. L’alumnat s’ha distribuït segons l’idioma: català, castellà, anglès o francès. Una vegada dins les aules de l’Espai Municipal de Música de la Seu d’Urgell i de l’Escola Oficial d’Idiomes; abans d’iniciar l’activitat s’ha fet una breu presentació de la temàtica. 

La peculiaritat més destacada de la proposta és el treball en equip. L’alumnat concursa per parelles. Cadascú redacta el seu text i en finalitzar s’han de posar d’acord per presentar-ne només un. 

La proposta ha comptat amb la participació d’instituts de la Seu d’Urgell i Oliana, en la vuitena edició. 

El concurs és organitzat des del Servei Educatiu de l’Alt Urgell, concretament des del Centre de Recursos Pedagògics; conjuntament amb l’Escola Oficial d’Idiomes, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Associació Llibre del Pirineu. 

Parlen al vídeo: SANDRA MEYA, DIRECTORA DEL CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS DE L’ALT URGELL