DOS DETINGUTS A LA SEU D’URGELL PER VENDA DE DROGUES

Els Mossos d’Esquadra han detingut, aquesta setmana passada, dues persones a la Seu d’Urgell, com a presumptes autors d’un delictes contra la salut pública, després d’una investigació que va iniciar el febrer.

Els Mossos d’Esquadra han detingut, aquesta setmana passada, un home i una dona, de 44 i 43 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Des del cos han explicat que durant el mes de febrer es van rebre informacions, que apuntaven, que s’estaria venent cocaïna en un pis de l’avinguda Pau Claris de la Seu d’Urgell. 

El grup d’investigació va identificar un edifici on s’hi produïen visites curtes i es va iniciar un dispositiu, durant el qual es va constatar la venda de substàncies estupefaents. Aquest dijous passat es va realitzar l’entrada i perquisició al domicili. A l’interior s’hi van recollir 17 embolcalls de cocaïna, 800 grams de substància en pols, utilitzada per tallar cocaïna pura, una bàscula de precisió i 4.595 euros en efectiu. 

Al lloc també es van localitzar 95 comprimits, d’un suposat medicament per a la disfunció erèctil, tot i no consten a la llista oficial de l’Agència Espanyola de Medicaments i van ser intervinguts. 

Els detinguts passaran pròximament davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.