DOS NOUS CONTRACTES PROGRAMA PER AFRONTAR LA DEMANDA DE SERVEIS SOCIALS

L’Alt Urgell farà front a l’augment de la demanada de Serveis Socials amb dos nous contractes programa amb els departaments de Drets Socials i Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell signarà dos nous contractes programa amb la Generalitat per millorar, enfortir i ampliar la prestació de serveis socials a la comarca. Durant la celebració del Consell d’alcaldies, a Tuixent, s’ha explicat que el Consorci d’Atenció a les Persones cada vegada té cura de més ciutadans i es necessiten més recursos humans i econòmics per continuar oferint un servei de qualitat.
Els nous contractes programa, que es signaran amb el Departament de Drets Socials i amb el d’Igualtat i Feminismes, comportaran un augment considerable de les aportacions públiques, un 25% en el cas de la Generalitat i un 27% en el cas dels ajuntaments de la comarca.
D’altra banda, durant la trobada d’alcaldes i alcaldesses, també s’ha explicat un projecte per implementar punts de recàrrega de vehicles elèctrics a l’Alt Urgell.

Actualment la comarca compta amb punts de recàrrega, la majoria d’iniciativa privada, centralitzats a la Seu d’Urgell.

Parlen al Vídeo: MIREIA OLIVART, ETECNIC