EL CADÍ LA SEU BUSCA LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA LLIGA FORA DE CASA

El Cadí La Seu viatja a Madrid per enfrontar-se al Movistar Estudiantes, amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la Lliga. El partit tindrà lloc dimecres, 12 d’octubre, a les 18h de la tarda.

El Cadí La Seu ja és camí de Madrid amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la Lliga. Les urgellenques s’enfrontaran al Movistar Estudiantes, després de la derrota a casa en la primera jornada de la competició. L’entrenador, Jordi Acero, creu que per superar les madrilenyes hauran de tenir una bona defensa. 

El Cadí La Seu ha recuperat totes les jugadores per als entrenaments, després de les lesions de la pre-temporada, tot i que la Paula Strautmane i la Bojana Kovacevic encara no seran presents a la pista durant el partit. 

Les blanc-i-blaves buscaran minimitzar la fluïdesa del Movistar Estudiantes i tenen clars quines són les peces clau del seu joc. 

El Movistar Academy Magariños acollirà aquest dimecres, 12 d’octubre, l’enfrontament entre el Movistar Estudiantes i el Cadí La Seu, a les 18h de la tarda. 

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU