EL CADÍ LA SEU BUSCA UNA NOVA VICTÒRIA A LA PISTA DEL BARÇA CBS

El Cadí La Seu s’enfronta al Barça CBS, en la quarta jornada de la Lliga, que tindrà lloc aquest diumenge. Les urgellenques busquen fora de casa la segona victòria de la temporada.

Amb un balanç d’una victòria i dues derrotes, el Cadí La Seu es prepara per afrontar la quarta jornada de la Lliga. En aquesta ocasió les urgellenques es desplacen fins a Sant Feliu de Llobregat, per enfrontar-se al Barça CBS, després d’una setmana d’entrenaments, que han servit per millorar, tant a nivell defensiu com ofensiu.

Les rivals arriben a la cita amb un balanç d’un partit guanyat i un de perdut. Encara que les blanc-i-blaves es van endur la victòria en el seu duel per la Lliga Catalana, saben que s’enfronten a un equip amb molta experiència.
Les urgellenques, que la setmana vinent, comencen setmanes de doble partit, amb la participació a l’EuroCup Women, tenen per objectiu imposar-se a nivell ofensiu.

El Cadí La Seu buscarà la segona victòria de la temporada a la pista del Barça CBS, en un partit que tindrà lloc aquest diumenge, 23 d’octubre, a les 18.10h de la tarda.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU