EL CADÍ LA SEU S’ENFRONTA AL LÍDER DE LA CLASSIFICACIÓ EN EL RETORN A LA LLIGA

La novena jornada de la Lliga porta el Cadí La Seu, a la pista del Casademont Saragossa, per enfrontar-se a les primeres classificades de la competició. Les urgellenques arriben amb deu jugadores, després de la baixa de Taylor Koenen.

El Cadí La Seu torna a la competició aquest dijous amb la novena jornada de la Lliga, que enfronta l’equip, contra el Casademont Saragossa, l’actual líder. Les urgellenques preparen el partit amb deu jugadores, després de la marxa de Taylor Koenen, que es suma a la de Maria Koustorkova. 

El Cadí es situa en novena posició, amb tres victòries i cinc derrotes. Encara que la previsió per aquest dijous és que sigui un partit complicat, esperen que els progressos tant en atac, com en defensa, permetin plantar cara a les rivals. 

Les de Saragossa es situen en primer lloc a la classificació, amb sis partits guanyats i dos de perduts. Després d’un mes de baixa, les rivals recuperen una de les jugadores més destacades, Vega Gimeno.

L’enfrontament entre el Casademont Saragossa i el Cadí La Seu, tindrà lloc aquest dijous, 01 de desembre, a les vuit del vespre.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR CADÍ LA SEU