EL CADÍ LA SEU S’IMPOSA AL CELTA ZORKA RECALVI EN EL RETORN A LA LLIGA

Victòria del Cadí La Seu davant el Celta Zorka Recalvi, per 74 a 69, en un partit dominat per les urgellenques, tot i la resposta de les rivals en la segona meitat de la cita, que ha escurçat distàncies

Novembre 17, 2023 - 21:50

El Cadí La Seu s’imposa al Celta Zorka Recalvi, en la tornada de la Lliga al Palau d’Esports, després de l’aturada de seleccions. Les urgellenques han començat el partit marcant el ritme, amb l’encert de Soler i el debut de Brown, el primer quart ha tancat per 24 a 14, amb deu punts d’avantatge. Tot i la reacció de les rivals, les del Cadí han aconseguit mantenir la distància al marcador i finalitzar la primera part amb un resultat de 42 a 34.

Les errades a la tornada de vestidors han fet que la distància al marcador s’escurci i el Celta s’ha situat a només un punt de les locals, en els últims minuts de partit.

L’actuació de Soler, però, ha aconseguit sentenciar la victòria de les blanc-i-blaves, amb un resultat final de 74 a 69.

El Cadí La Seu es situa en onzena posició a la classificació amb tres partits guanyats i quatre de perduts.

Parlen al vídeo: FABIÁN TELLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU