EL CADÍ LA SEU TORNA A CASA SENSE LA VICTÒRIA A LA LLIGA

El Cadí La Seu perd contra el Celta Zorka Recalvi amb un inici de partit igualat, que les locals han sentenciat en el tercer quart, sense possibilitats de les urgellenques per capgirar la cita amb un resultat final de 79 a 68

Gener 22, 2024 - 22:05

El Cadí La Seu no troba la victòria en el partit contra el Celta Zorka Recalvi, amb només vuit jugadores disponibles i el debut de Clàudia Contell i Clàudia Guri. L’inici de la cita he estat igualat, tot i que l’encert de les rivals des de la línia de tres els ha donat l’avantatge al marcador. La primera part ha finalitzat amb un resultat de 37 a 34.

La tornada de vestidors, amb un parcial de 17 a 4, ha deixat les urgellenques fora del partit, amb un avantatge de disset punts per a les locals. La reacció de les blanc-i-blaves en els últims minuts no ha pogut capgirar el marcador i el resulta final ha estat de 79 a 68.

El Cadí La Seu suma l’onzena derrota de la Lliga i es manté en desena posició a la classificació.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU