EL CATÀLEG DE L’ASSOCIACIÓ LLIBRE DEL PIRINEU RECULL UN CENTENAR DE PUBLICACIONS

L’Associació Llibre del Pirineu ha presentat el catàleg amb les darreres novetats editorials, abans de Sant Jordi, en el qual s’hi recullen gairebé un centenar de publicacions, que parlen del territori.

L’Associació Llibre del Pirineu recull un centenar de publicacions en el catàleg de l’entitat, presentat aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell. La proposta vol donar visibilitat a llibres que parlen del territori. Les obres es classifiquen en diferents temàtiques. Aquestes són història i estudis, narrativa, infantil i juvenil i poesia. També en destaca la de natura i excursionisme. 

Durant la presentació s’ha fet la lectura de fragments d’alguns dels llibres que es troben en el document. El catàleg també inclou, en un format més breu, altres novetats d’autors i editorials vinculades amb l’entitat. 

La iniciativa arriba abans de la Diada de Sant Jordi amb l’objectiu d’impulsar els llibres que s’escriuen i s’editen al Pirineu. 

L’acte ha tancat amb una xerrada de Manel Figuera titulada ‘Llibre pirinenc o llibre del Pirineu?’, durant la qual ha repassat la història de les publicacions al territori. 

Parlen al vídeo: ISIDRE DOMENJÓ, PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ LLIBRE DEL PIRINEU