EL CCAU CEDEIX PART DEL NOU EDIFICI PER FACILITAR EL DESPLEGAMENT DEL GOVERN

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell cedirà gratuïtament dues plantes del nou edifici, per a ubicar-hi el Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, tot i que la institució demana revisar el conveni en un futur.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell cedirà gratuïtament dues plantes del nou edifici perquè el Govern de la Generalitat pugui fer efectiu el desplegament del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. A finals d’any va finalitzar el conveni per a l’espai que ja s’ocupa en l’edifici, tot i això des del Govern van demanar aplaçar-ne la renovació, fins que no s’hagués concretat la ubicació del desplegament. 

Actualment s’està redactant un nou conveni, que estableix la continuïtat del lloguer per a la planta baixa, i cedeix gratuïtament les dues plantes superiors de l’edifici. Des de la institució demanen, però que es pugui revisar, en un futur, per establir un preu de lloguer. 

El nou edifici es va impulsar pel Consell Comarcal, a través del PUOSC, per a centralitzar tots els serveis supramunicipals.

El Govern va anunciar el desplegament a finals de març de 2022 i els serveis territorials que s’han d’ubicar a la Seu d’Urgell ja s’haurien d’haver posat en marxa durant l’any passat. 

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL