EL CCAU TREBALLA PERQUÈ SUMAR CONTINUI AMB LA GESTIÓ DEL SAD

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha explicat que l’empresa Sumar, que gestiona el Servei d’Atenció a les Persones, ha comunicat la voluntat de no prorrogar el conveni. L’ens comarcal treballa per revertir la decisió.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha explicat, en el ple ordinari, que l’empresa Sumar, que gestiona el Servei d’Atenció a les Persones, ha comunicat que no vol continuar amb l’any de prorroga que estava previst en el conveni, el qual finalitza el desembre. En el marc del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell es treballa per revertir la decisió. 

Des del grup d’Esquerra asseguren que assumir-ne la gestió seria inviable i es posen a disposició de l’equip de govern. 

El ple també ha aprovat, per unanimitat, que Pere Porta sigui el nou gerent del Consell Comarcal, que per primera vegada ha estat designat a través d’un procés de selecció. Tot i això, des de Compromís, demanen que l’oposició tingui més participació. 

El plenari també ha aprovat la cessió d’espais del CETAP a Inefc, tot i que la CUP, no està d’acord en que es faci de manera gratuïta. 

La cessió d’espais a la Generalitat de Catalunya, pel desplegament de departaments, ha quedat sobre la taula, per acabar de definir alguns acords. 

Parlen al vídeo:

JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL

CARME LOSTAO, ERC

ANTONI NADAL, COMPROMÍS X ALT URGELL

GISELA SELLÉS, CUP