EL CENTRE DE LA SEU D’URGELL ACOLLIRÀ LA FIRA DE SANT ERMENGOL

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell anuncia canvis a la Fira de Sant Ermengol. Entre els més destacats hi ha la ubicació de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu al Passeig Joan Brudieu.

La Fira Sant Ermengol de la Seu d’Urgell es trasllada al centre de la ciutat. Entre els canvis més importants, que ha anunciat l’Ajuntament, hi ha la ubicació de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu al Passeig Joan Brudieu. El nou espai de la mostra, que enguany celebra la trentena edició, obra la porta a ampliar el nombre de formatgeries participants. 

Enguany s’impulsa una Fira de comerç, a càrrec de l’UBSU, a la part baixa del Carrer Major. Al Carrer dels Canonges, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, dinamitzarà l’espai amb la Fira Xica de Sant Ermengol. 

Entre els canvis d’ubicació hi ha les parades de venda ambulant, que es situaran als carrers adjacents a la fira de formatges. Al Carrer Sant Ot hi haurà la mostra d’artesania del Pirineu i la zona de restauració serà a la plaça dels Oms. 

Les inscripcions a la Fira de Sant Ermengol s’obriran a partir del 10 d’abril fins el 31 de maig. L’esdeveniment tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre. 

Parlen al vídeo:

GEMMA TÓ, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU D’URGELL

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL