EL CLUB POLIESPORTIU PUIGCERDÀ CELEBRA EL 50è ANIVERSARI

El Club Poliesportiu Puigcerdà ha celebrat aquest dissabte el 50è aniversari des dels seus inicis. Amb motiu de l’efemèride, els responsables del club, antics alcaldes de la vila i membres de l’actual consistori han fet una visita a les instal·lacions i un dinar conjunt.

El Club Poliesportiu Puigcerdà ha celebrat aquest dissabte el 50è aniversari des dels seus inicis, situats l’any 1974 quan es van comprar els terrenys per construir el complex esportiu que s’inauguraria el 19 de març de 1977. Amb motiu de l’efemèride, els responsables del club, antics alcaldes de la vila i membres de l’actual consistori han fet una visita a les instal·lacions i un dinar conjunt.

L’acte ha volgut servir per fer un reconeixement històric a l’ajuntament que va impulsar el projecte, encapçalat per Josep Moliner, que ha sigut present a l’acte. 

Durant aquests anys, el Club Poliesportiu ha mantingut una etreta col·laboració amb els diferents governs municipals.

La visita a les instal·lacions ha servit també per mostrar tota la maquinària interna i com funciona a nivell energètic. En aquest sentit, destaquen els avenços que s’han fet en sostenibilitat, ja que actualment el recinte compta amb una caldera de biomassa, tota la il·luminació de leds, uns nous compressors més eficients i també està pendent de posar en marxa més plaques fotovoltaiques.

Des de l'ajuntament de Puigcerdà han explicat que alguns dels reptes de futur que té el poliesportiu, són la renovació del gimnàs i la construcció d’una pista de cúrling.

Actualment, el Club Poliesportiu Puigcerdà compta amb 6009 socis i presumeix de tenir una de les tarifes més barates de tot l’Estat.

Parlen al vídeo:

JOSEP MOLINER, EXALCALDE DE PUIGCERDÀ

JOAN BARNOLA, PRESIDENT DEL CLUB POLIESPORTIU PUIGCERDÀ

DECLA 3: JOSEP CORDOMÍ, VICEPRESIDENT DEL CLUB POLIESPORTIU PUIGCERDÀ