EL COE INTENTARÀ REPRENDRE LES NEGOCIACIONS AMB ARAGÓ

El Comitè Olímpic Espanyol vol reprendre les negociacions per treballar la candidatura que ja es plantejava. Per la seva part, la plataforma Stop JJOO, creu que no serà avalada perquè no hi ha ni acord polític ni pau social.

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, obre la porta a negociar la candidatura olímpica directament amb els representants de cada territori si el president del govern d’Aragó, Javier Lambán, continua bloquejant l’acord.

Blanco ha assegurat que es reprendran les negociacions amb els que vulguin participar en la candidatura, però ha remarcat que caldrà tenir en compte la feina que ja s’ha fet per plantejar modificacions. D’altra banda, ha assegurat que si no s’arriba a cap acord el COE presentarà la proposta que consideri millor tècnicament.
Per la seva part, la plataforma Stop JJOO creuen que la candidatura no serà avalada pel Comitè Olímpic Internacional perquè no hi ha acord polític ni pau social i demanen a la Generalitat que retiri el projecte.

Des de la plataforma han denunciat que la Generalitat hagi posat en marxa una campanya publicitària per demanar a la gent que voti a favor de la candidatura. En aquest sentit, han recordat que la llei de Consultes diu que el Govern ha de ser neutral i estudien dur la qüestió a l’Oficina Antifrau i al Síndic de Greuges.

Parlen al Vídeo:

ALEJANDRO BLANCO, PRESIDENT COE

BERNAT LAVAQUIOL, STOP JJOO