EL CONSELL COMARCAL REPARTIRÀ BUSTIES ANÒNIMES PER DENUNCIAR VIOLÈNCIES ENVERS LES DONES

Amb motiu del dia internacional contra les violències envers les dones, el Consell comarcal de Cerdanya ha llançat la campanya de sensibilització “bústies liles i irisades”. L'ens repartirà bústies a tots els municipis cerdans per tal que, de manera anòmima, tohom que ho vulgui pugui deixar-hi un missatge per denunciar qualsevol tipus de violència de gènere. 

Les bústies es començaran a repartir en els propers dies i es podran utilitzar al llarg de tot el 2024. L'ens cerdà recollirà tots els missatges que s'hi dipositin per tenir una radriografia de la realitat de la comarca i poder engegar noves campanyes de sensibilització o bé accions en algun àmbit específic.

Al llarg de tots la setmana, el Consell Comarcal ha organitzat diferents activitats de sensibilització, com ara tallers de rap o d'autodefensa a l'institut Pere Borrell de Puigcerdà o xerrades adreçades a dones amb diversitat funcional o cognitiva. 

Aquest divendres s'ha fet un minut de silenci i després s'ha llegit un manifest. Dissabte continuaran les activitats amb motiu del 25N a Puigcerdà a Bellver.

Parlen al vídeo: CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA