EL COPRÍNCEP D’ANDORRA FA MENCIÓ A LES FUTURES ELECCIONS EN LA RECEPCIÓ DE NADAL

El Copríncep Episcopal d’Andorra, Joan-Enric Vives, ha rebut autoritats i representants de la societat, en motiu de la celebració de Nadal. Durant el discurs ha fet especial menció a la guerra d’Ucraïna i a les futures eleccions al Principat.

El Copríncep Episcopal d’Andorra i l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, ha celebrat, aquest dijous la recepció de Nadal, a les autoritats i representants de la societat andorrana, que han estat rebudes al Palau Episcopal, aquest migdia, a la Seu d’Urgell. Posteriorment Vives ha fet un parlament, durant el qual ha recordat la situació que viu Ucraïna i ha fet una crida a aturar l’enfrontament bèl·lic.

La crisi energètica, la inflació i el canvi climàtic, també han estat presents en les paraules de Vives, que ha demanat canvis en el model de desenvolupament, per deixar d’explotar la naturalesa.

Durant el discurs s’ha fet una menció a les eleccions, que hi haurà al Principat aquest 2023, així com al 30è aniversari de la Constitució del Principat.

L’acte ha finalitzat amb la interpretació d’unes Nadales del violinista, Àlex Arajol, i ha clos amb l’Himne Nacional d’Andorra.

Parlen al vídeo:

JOAN-ENRIC VIVES, ARQUEBISBE D’URGELL I COPRÍNCEP EPISCOPAL D’ANDORRA