EL DANSÀNEU CLOU AMB SUMA DE NOUS ESPAIS I ENCÀRRECS A ARTISTES DE REFERÈNCIA

El festival Dansàneu ha posat aquest diumenge punt i final a 8 dies centrats en mesclar dansa, música i patrimoni a les Valls d’Àneu. El ballarí i expert en dansa d’arrel basca Jon Maya, director de la companyia Kukai Danza i que compta amb tres Premis Max, ha presentat el solo d’encàrrec creat per a l’ocasió al monestir de Santa Maria d’Àneu.

I a la nit, l’última de les actuacions del festival ha estat Més lloc per a la fosca, a Sorpe. I al matí, la rondallaire Patricia McGill acompanyada de l’acordionista Blai Navarro, han actuat a Cerbi, un dels espais que s’han incorporat a la programació d’enguany. Els altres nous espais incorporats són Aurós i la Torrassa.
Dissabte es va poder veure la ballarina i coreògrafa Núria Guiu acompanyada de 5 Tik tokers.

I a la nit Marc Parrot i la ballarina Aina Alegre van tancar les actuacions de dissabte.

Des de l’organització del Dansàneu, el president del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, Ferran Rella, valora molt positivament aquesta 31a edició que ha comptat amb una molt bona assistència de públic, i s’ha esgotat de nou les entrades en propostes de format petit.
A banda, des de l’organització també es destaca les residències i tallers que es fan en el marc del festival, complementaris a les actuacions.

Parlen al vídeo:

JON MAYA, BALLARÍ I COREÒGRAF

NÚRIA GUIU, BALLARINA I COREÒGRAFA

MARC PARROT, MÚSIC