EL FESTIVAL ROCKABILLY DEL PIRINEU CELEBRA LA QUARTA EDICIÓ A LA SEU D’URGELL

El Pine Peaks celebrarà la quarta edició del Festival RockaBilly del Pirineu, aquest cap de setmana, a la Seu d’Urgell, amb chrono race, rua de vehicles per la ciutat i concerts.

El Festival RockaBilly del Pirineu, Pine Peaks, celebra la quarta edició, aquest cap de setmana, a la Seu d’Urgell. L’esdeveniment, organitzat pel Club de vehicles clàssics de l’Alt Urgell, començarà divendres, dia 22, amb un sopar i concerts a la sala de festes Guiu. 

Dissabte, dia 23, s’obriran les portes, a primera hora, de l’aparcament de Doctor Peiró, on s’hi ubicarà una zona de restauració. A les 11h del matí es celebraran les classificatòries de la chrono race pre-65. L’activitat continuarà a les cinc de la tarda amb la rua de vehicles pels carrers de la ciutat, que s’aturarà a Plaça Catalunya, i les propostes seguiran amb tallers de ball i la Rockabilly night. 

Les finals de la chrono race pre-65 es celebraran diumenge, dia 24, a les 11h del matí. Tot seguit hi haurà un vermut, amb l’Associació We Swing Pirineu, i el festival tancarà a dos quarts de dues, amb l’entrega de premis.