EL FLAMMES CAROLO BASKET S’IMPOSA AL CADÍ LA SEU

El Flammes Carolo Basket s’imposa al Cadí La Seu, per 48 a 73, en la segona jornada de l’EuroCup Women. Tot i que el partit ha arribat igualat a la mitja part, les segones oportunitats a cistella han castigat les urgellenques.

Octubre 20, 2023 - 09:03

El Flammes Carolo Basket imposa el seu joc al Palau d’Esports davant el Cadí La Seu, en la segona jornada de l’EuroCup Women. El partit ha començat amb intercanvi de cistelles entre els dos conjunts, tot i que les rivals han aconseguit distanciar-se i tancar el primer quart amb un resultat d’11 a 17. El partit però, molt igualat, ha arribat a la mitja part amb un marcador de 32 a 30, favorable per a les urgellenques. Les segones oportunitats a cistella han castigat les locals, en la tornada de vestidors, amb un resultat de 42 a 55, en el tercer quart.

Últims minuts de joc amb la mateixa dinàmica, que ha sentenciat el partit amb un resultat de 48 a 73, desfavorable per al Cadí La Seu.

El conjunt urgellenc tancarà la setmana de doble cita amb un partit de Lliga davant l’Spar Gran Canaria.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU