EL GERNIKA S’IMPOSA AL CADÍ LA SEU PER 78 A 64

El Cadí La Seu suma la cinquena derrota a la Lliga, en un partit contra el Lointek Gernika Bizkaia, que ha finalitzat per 78 a 64. El mal inici de les urgellenques ha castigat l’equip durant els 40 minuts.

Novembre 20, 2023 - 20:36
Novembre 20, 2023 - 20:55

El Lointek Gernika Bizkaia s’imposa al Cadí La Seu en la vuitena jornada de la Lliga. El mal inici de partit ha castigat a les urgellenques des del primer quart, quan les rivals han aconseguit 12 punts d’avantatge. Tot i la reacció en defensa de les del Cadí, la pèrdua de pilotes ha fet que el resultat a l’anada de vestidors hagi estat de 35 a 27.

Les blanc-i-blaves han tornat a pista amb l’objectiu clar, però el Gernika ha continuat imposant el seu joc, amb deu punts d’avantatge, en els últims minuts. L’encert a cistella de les urgellenques no ha estat suficient per capgirar el marcador i el resultat final ha estat de 78 a 64.

El Cadí La Seu suma la cinquena derrota a la competició nacional i es situa en dotzena posició a la classificació.