EL MASCULÍ ACABA PRIMER LA FASE REGULAR I EL FEMENÍ QUEDA FORA DE LA FINAL

El masculí del CG Puigcerdà va guanyar al Jaca a la seva pista per 2-5. Aquest resultat permet als cerdans finalitzar la fase regular liderant la classificació. Feia més d’una dècada que no assolia aquesta fita. Aquest fet no dona cap títol però li otorgarà avantatge de pista en cas de desempat en les eliminatòries de semifinals i final, si hi arriba.
Els gols van ser obra de Granell, McGovern en dues ocasions cadascun i Tona.

Així, doncs, després d'aquesta victòria el conjunt groc i negre es prepara per a les semifinals de lliga. Es veurà les cares amb el Majadahonda i el Jaca amb el Barça hoquei gel. El play-off serà al millor de tres partits i començarà dissabte vinent a Majadahonda i Barcelona.
L'equip femení, per la seva banda, va intentar forçar el tercer partit de la semifinal contra el Majadahonda, després de perdre el primer partit per la mínima. Tot i fer un bon papaper, no van poder superar les madrilenyes i van perdre per 0-3. Malgrat la derrota, el jove equip s'ha anat fent fort al llarg de la temporada i escurça distàncies amb les favorites.

La setmana que ve viatjarà a Logroño per jugar el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final de la copa de la reina. La baixa segura de la portera Moreno i la incertesa de si podrà substituir-la la jove Badorrey planaran en l’equip durant la setmana.