EL MOSTREMP PREPARA UNA NOVA EDICIÓ AMB CANVIS IMPORTANTS EN L’ORGANITZACIÓ

L’Associació Amics del Cinema de Tremp es desvincula de la Mostra de Cinema Rural, el Mostremp, en la tretzena edició, perquè la proposta cultural és molt gran i costosa de gestionar per un grup de persones voluntàries.

La Mostra de Cinema Rural, el Mostremp, arriba a la tretzena edició amb canvis importants en l’organització. L’Associació Amics del Cinema de Tremp s’ha desvinculat del festival perquè s’ha fet una proposta cultural molt gran i costosa de gestionar per un grup de persones voluntàries.

Des de l’entitat volen posar en valor el territori i el cinema. Per aquest motiu, continuaran amb l’organització del cicle de cinema independent ‘El Projector’ a la Lira i faran tasques d’assessorament a l’Ajuntament. 

Pel que fa al consistori, es considera que el Mostremp té entitat pròpia i és un revulsiu per la ciutat i la comarca, per impulsar el cinema i l’entorn. Per això s’assumirà l’organització i el cost del festival, des de la regidoria de cultura. 

El 2024 el festival tindrà lloc del 23 al 25 d’agost i les bases que regulen el concurs de curtmetratges, de temàtica rural, ja es poden consultar al web del Mostremp.