EL MUSEU DIOCESÀ D’URGELL INAUGURARÀ LA CAPELLA DE LA PIETAT EL 18 DE MAIG

El 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, el Museu Diocesà d’Urgell presentarà la remodelació de la capella de la Pietat, que conclou la primera fase del projecte de transformació que s’està duent a terme.
L’espai acollirà una mostra rellevant de les obres d’època moderna, del renaixement i del barroc, produïts a la Seu d’Urgell, en concret a la Catedral. Les obres d’adequació han tingut una durada de poc més d’un any i han comptat amb professionals diversos i especialistes en la intervenció en patrimoni històric i artístic.
Durant el procés s’han fet entrevistes des de paletes fins a restauradors i museògrafs, editades en petits vídeos per donar la paraula a tots els que han participat en el projecte, a la vegada que donar a conèixer la tasca d’algunes professions poc conegudes vinculades a l’àmbit de la museologia.
Fins el 18 de maig el Museu comença una campanya de difusió a través de les xarxes socials per donar a conèixer a la població el procés de renovació del Museu i la complexitat tècnica que ha requerit.