EL PALLARS HA ACOLLIT UNA TROBADA D’ESCOLES AGRÀRIES
Una cinquantena d’alumnes de quatre Escoles Agràries de Catalunya visiten les instal·lacions de l’escola de Tremp per poder intercanviar experiències i opcions de futur.
L’Escola Agrària del Pallars ha acollit la quarta trobada d’escoles agràries d’indústries alimentàries, organitzada pel Servei de Formació Agrària. La jornada ha comptat amb la participació d’una cinquantena d’alumnes de quatre escoles catalanes: l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènec, d’Espiells; l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà, i l’Escola Agrària de Gandesa, a més de la del Pallars, que ha estat l’amfitriona. L’objectiu de la trobada és que els estudiants es coneguin i tinguin contacte amb altres maneres de produir.
Es considera que aquestes trobades generen sinergies i un intercanvi d’opinions als futurs professionals del sector.
Durant la jornada s’han realitzat activitats i tallers relacionats amb la indústria alimentària encarada, aquest any, a la formació cap al sector càrnic per garantir el relleu generacional del sector de la carnisseria i la xarcuteria al Pallars.
Parlen al vídeo:
MARI PAU MONTORO, DIRECTORA ESCOLA AGRÀRIA PALLARS
JOSEP MINGUET, CAP SERVEI FORMACIÓ AGRÀRIA